RegisterCollapse SidebarHomeToday's couponBet BuilderAntepostLive ScoreBackPrivacy Policy

Η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η www.megabetplus.com.cy, η οποία διαχειρίζεται από την CLEVERPATH HOLDINGS LIMITED επεξεργάζεται τα προσωπικά σας στοιχεία και τα δεδομένα που μας παρέχετε, προκειμένου να είναι σε θέση να διαχειριστεί την εμπορική σχέση μαζί σας. Διαχειριζόμαστε προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε σε μας και διατηρούνται από εμάς, με τον τρόπο που έχει οριστεί στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Η CLEVERPATH HOLDINGS LIMITED διαχειριστής της ιστοσελίδας www.megabetplus.com.cy είναι εταιρεία με έδρα τη Κύπρο. Το εγγεγραμμένο γραφείο της εταιρείας βρίσκεται στην λεωφόρο Στροβόλου 124, 1° όροφο, γραφείο 101, 2042 Λευκωσία,  Κύπρος και ρυθμίζεται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) της Κύπρου.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: support@megabetplus.com.cy

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@megabetplus.com.cy

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε

Τα προσωπικά στοιχεία σας, τα οποία συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε, αφορούν τις ακόλουθες κατηγορίες:

• Προσωπικά στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας που μας παρέχετε συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής στην ιστοσελίδα ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που μας υποβάλλετε μέσω της ιστοσελίδας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

• Τα έγγραφα επαλήθευσης που παρέχονται για την ταυτοποίηση, την επαλήθευση των μεθόδων πληρωμής και οποιαδήποτε άλλα έγγραφα/ στοιχεία, τα οποία απαιτούνται για σκοπούς επιβεβαιωσης της πηγής πλούτου (source of wealth) προς εξακρίβωση των συναλλαγών σας ή που μπορούμε να ζητήσουμε λόγω των υποχρεώσεων μας βάσει του νόμου.

• Πληροφορίες επικοινωνίας μέσω της ιστοσελίδας, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του τηλεφώνου ή άλλων μέσων.

• Οι απαντήσεις σας στα ερωτηματολόγια ή στις έρευνες που διεξάγουμε.

• Στοιχεία συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών χρηματοοικονομικών λογαριασμών, και οποιαδήποτε άλλα έγγραφα/ στοιχεία τα οποία απαιτούνται για σκοπούς επιβεβαιωσης της πηγής πλούτου (source of wealth) προς εξακρίβωση των συναλλαγών σας, που μπορεί να μας παρέχετε μέσω της ιστοσελίδας, του τηλεφώνου ή άλλων μέσων. Λεπτομέρειες σχετικά με τις επισκέψεις σας στην ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των δεδομένων κίνησης, των πληροφοριών της ιστοσελίδας, των συνεδριών και άλλων στοιχείων επικοινωνίας.

• Οι τηλεφωνικές κλήσεις ή οι συνομιλίες προς και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών καταγράφονται για σκοπούς ασφάλειας και εκπαίδευσης μαζί με την επίλυση ερωτήσεων που προκύπτουν από την υπηρεσία που σας παρέχουμε.

Δεν συλλέγουμε ειδικές κατηγορίες (π.χ. δεδομένα που αφορούν την φυλετική ή εθνική καταγωγή, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, επεξεργασία γενετικών ή βιομετρικών δεδομένων και δεδομένων που αφορούν την υγεία, την σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου ή τον γενετήσιο προσανατολισμό) δεδομένων σε τακτική βάση, ωστόσο, ενδέχεται να λάβουμε τέτοια δεδομένα από εσάς, αν μας πείτε ότι έχετε πρόβλημα ελέγχου της δραστηριότητας στοιχημάτων σας. Θα θεωρούσαμε τα δεδομένα αυτά ισοδύναμα με τα δεδομένα για την υγεία και θα τα προστατεύσουμε ανάλογα.

Τι είναι τα cookies

Ένα «cookie» είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που αποτελείται κυρίως από γράμματα και αριθμούς που μεταφορτώνεται στη συσκευή σου όταν επισκέπτεσαι έναν ιστότοπο. Ο Ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες (π.χ. pixel tags, web beacons, clear GIFs και JavaScript) για την αναγνώριση του προγράμματος περιήγησής σου και τη διαχείριση και ανάλυση των περιόδων σύνδεσης, κάνοντας τον Ιστότοπό μας πιο φιλικό, αποδοτικό και ασφαλή προς τον χρήστη.

Στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, αναφερόμαστε στα cookies και παρόμοιες τεχνολογίες χρησιμοποιώντας τον όρο “Cookies.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται και τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζονται στην χρήση των προσωπικών σου δεδομένων, όπως και για τη διαχείριση ή/και διαγραφή τους, παρακαλούμε επισκέψου την σελίδα www.ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.html ή www.allaboutcookies.org.

Χρήση των Cookies

Χρησιμοποιούμε τα cookies ως μέσο συλλογής πληροφοριών από ένα διακομιστή διαδικτύου για τους ακόλουθους λόγους, κατά την επίσκεψη της ιστοσελίδας από ένα μέλος. Εάν εγγραφείτε μαζί μας ή συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήσης cookies.

Τα cookies περιέχουν πληροφορίες που μεταφέρονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Μας βοηθούν να βελτιώσουμε τον ιστότοπο και να παρέχουμε καλύτερες και πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες. Ορισμένα από τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου.

Αν θέλετε να διαγράψετε όλα τα cookies που έχουν ήδη αποθηκευθεί στον υπολογιστή σας ή να σταματήσετε τα cookies που καταγράφουν τις συνήθειες περιήγησης στην ιστοσελίδα, μπορείτε να το κάνετε με τη διαγραφή υφιστάμενων cookies ή / και αλλάζοντας τις ρυθμίσεις απορρήτου του browser σας για να μπλοκάρει τα cookies (οι διαδικασίες που ακολουθείτε θα ποικίλλει ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης). Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η διαγραφή των cookies μας ή η μελλοντική απενεργοποίηση των cookies, μπορεί να επιφέρει προβλήματα πρόσβασης σε ορισμένες εσωτερικές ιστοσελίδες ή υπηρεσίες.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για:

• Δημιουργία, λειτουργία και διαχείριση του λογαριασμού σας.

• Συμμετοχή σε παιχνίδια και εκτέλεση σχετικών λειτουργιών για συμμετοχή σε αυτά.

• Διεξαγωγή διαδικασιών αναγνώρισης για τη συμμετοχή σας στα παιχνίδια.

• Προώθηση των στοιχημάτων σας, συμπεριλαμβανομένων των πληρωμών με κάρτα και των online πληρωμών.

• Συμμόρφωση με τα νομικά και κανονιστικά πλαίσια που διέπουν τις δραστηριότητές μας, συμπεριλαμβανομένης της διαβίβασης των προσωπικών στοιχείων, των προσωπικών δεδομένων σχετικά με τις συναλλαγές και τα δεδομένα κίνησης στις αρχές.

• Δημιουργία προσωπικών προφίλ για σκοπούς αξιολόγησης κινδύνου κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

• Συναλλαγές παρακολούθησης με σκοπό την πρόληψη της απάτης, ξέπλυμα χρήματος και απάτης, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων με τους προμηθευτές υπηρεσιών Επεξεργασίας Πληρωμών (PSPs).

• Διεξαγωγή έρευνας, ερωτηματολογίων και ανάλυσης.

Όταν συμφωνείτε, χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με αλλαγές στην ιστοσελίδα, νέες υπηρεσίες και προσφορές. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να λαμβάνετε πληροφορίες μάρκετινγκ, έχετε το δικαίωμα να απενεργοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία.

Μεταφορές εντός του Ομίλου μας

Τα προσωπικά σας δεδομένα μεταφέρονται στις εταιρείες του ομίλου μας, οι οποίες μας παρέχουν επεξεργασία δεδομένων πελατών με βάση συμβατική συμφωνία μεταξύ μας, σύμφωνα με το GDPR. Οι εταιρείες του ομίλου επεξεργάζονται τα δεδομένα σας για λογαριασμό μας, για να σας παρέχουν τις ακόλουθες υπηρεσίες:

• Υποστήριξη Πελατών

• Επεξεργασία πληρωμών

• Έλεγχοι κατά της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

• Μάρκετινγκ (όπου έχει δοθεί συναίνεση - περαιτέρω πληροφορίες παρακάτω)

Έχουμε εξασφαλίσει ότι οι μεταφορές δεδομένων μεταξύ των τμημάτων της Εταιρείας μας να γίνεται σύμφωνα με τις πρόνοιες και τα μέτρα διασφάλισης που προβλέπονται από τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων(EU2016 / 679) και ο περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων αυτών Νόμος του 2018 (Νόμος 125(Ι)/2018.

Μεταφορές δεδομένων τρίτων μερών

Κατά την επεξεργασία του στοιχηματικού σας λογαριασμού και των συνδεδεμένων συναλλαγών του, ενδέχεται να χρειαστεί να προσφύγουμε σε οργανισμούς αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας, οργανισμούς ανίχνευσης απάτης και ξεπλύματος χρήματος σύμφωνα τον Νόμο περί Παρεμπόδισης και Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας Νόμοι (2007-2017) την 4 Οδηγία AML.

Σκοπός των επικοινωνιών αυτών είναι να εξασφαλιστεί:

• Αξιολόγηση αν είστε πολιτικά εκτεθειμένος ή άτομο που υπόκειται σε οικονομικές κυρώσεις.

• Αξιολόγηση εάν τα προσωπικά σας στοιχεία είναι παρόμοια με εκείνα των ατόμων που είναι ύποπτα για απάτη ή ξέπλυμα χρήματος.

• Επιβεβαίωση των προσωπικών σας στοιχείων με ηλεκτρονικά μέσα, συγκρίνοντας με βάσεις δεδομένων τρίτων.

• Όταν οι πληροφορίες ζητούνται από παρόχους υπηρεσιών πληρωμών σε σχέση με έρευνες για απάτη, θα παρέχουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον η αίτηση παροχής πληροφοριών έχει ως στόχο την προστασία των δικαιωμάτων σας ή / και το έννομο συμφέρον της εταιρείας να προστατευθεί από ενδεχόμενη απάτη.

Μεταφορές σε Ρυθμιστικές Αρχές

Για να εκπληρώσουμε τις νομικές μας υποχρεώσεις, μπορεί να κληθούμε να μεταφέρουμε προσωπικά δεδομένα σας στους:

• Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) της Κύπρου

• ΜΟΚΑΣ

• Συμβούλιο Παρακολούθησης Κυρώσεων

• Κυπριακές φορολογικές αρχές.

• Άλλοι φορείς επιβολής του νόμου (Αστυνομία, Γενικός Εισαγγελέας), όπου ζητείται

Αυτό περιλαμβάνει τη μεταφορά όλων των προσωπικών σας στοιχείων, τα έγγραφα επαλήθευσης, πληρωμών και ιστορικό συναλλαγών στοιχημάτων, το ιστορικό των επικοινωνιών με την εταιρεία καθώς και κάθε άλλη πληροφορία που έχουμε για εσάς. Οι μέθοδοι μεταφοράς των δεδομένων μπορούν να επιβληθούν από την αρμόδια αρχή, για την οποία δεν έχουμε τον έλεγχο.

Διατήρηση και διάθεση πληροφοριών

Μετά το κλείσιμο του κάθε λογαριασμού, διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 5 έτη από την ημερομηνία της τελευταίας συναλλαγής, σύμφωνα με το Περί Στοιχημάτων Νόμο, τις φορολογικές υποχρεώσεις καθώς τις υποχρεώσεις τήρησης αρχείων. Τα προσωπικά δεδομένα θα διατηρούνται για περίοδο τουλάχιστον πέντε (5) ετών από την ημερομηνία της τελευταίας συναλλαγής και δεν δύναται να καταστραφούν οποιαδήποτε από τα στοιχεία που αφορούν το λογαριασμό εκτός εάν παρέλθει η περίοδος των πέντε (5) ετών και εξασφαλιστεί προηγουμένως η έγκριση της Αρχής (Άρθρο 57).

Πιο συγκεκριμένα:

• Για έως ένα (1) έτος: Λεπτομέρειες από τις επισκέψεις σας στην ιστοσελίδα, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε ημερομηνίες επισκέψεων, πληροφορίες ιστοσελίδας, συνεδρίες και άλλα στοιχεία επικοινωνίας καθώς και τηλεφωνικές κλήσεις προς και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

• Για έως και πέντε(5) έτη από την τελευταία δραστηριότητα: προσωπικά στοιχεία ταυτοποίησης και επικοινωνίας που μας έχετε παρέχει μέσω της ιστοσελίδας, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή άλλων μέσων.

• Για έως και πέντε (5) έτη από την τελευταία δραστηριότητα: στοιχεία των συναλλαγών και οικονομικών πληροφοριών που μπορεί να μας έχετε παρέχει, μέσω της ιστοσελίδας, τηλεφώνου ή άλλων μέσων.

Θα διατηρήσουμε επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα με σκοπό την παρουσίαση και επεξεργασία σε περίπτωση προσφυγής ή νομικής διαδικασίας, στην οποία εσείς, εμείς ή οι αρμόδιες αρχές μπορούν να είναι συμβαλλόμενο μέρος, λόγω της παροχής των υπηρεσιών μας προς εσάς.

Εάν ο λογαριασμός σας σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις δεν είναι ενεργός, τότε δεν θα επεξεργαστoύμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός από τη συμμόρφωση μας με τις παραπάνω υποχρεώσεις.

Όλες αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Τα δικαιώματα των προσωπικών σας δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα:

• πρόσβασης στις προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε εσείς.

• να ζητήσετε μια διόρθωση των προσωπικών δεδομένων που θεωρείτε εσφαλμένα.

• αίτημα για περιορισμό της επεξεργασίας δεδομένων.

• να ζητήσετε τη διαγραφή δεδομένων.

• να καταθέσετε ένσταση κατά της επεξεργασία των δεδομένων σας.

• να ζητήσετε να εξαγάγετε τα δεδομένα σας.

• να είστε ενημερωμένοι σχετικά με την αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ.


Τα δικαιώματα σας μπορεί να τα ασκείτε σύμφωνα με το σχετικό νόμο, που μπορεί να περιλαμβάνει περιορισμούς σχετικά με το πότε μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα αυτά. Μπορείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση support@megabetplus.com.cy

Επίσης, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην ιστοσελίδα του γραφείου Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα η οποία μπορεί να βρεθεί στο www.dataprotection.gov.cy  &   www.dataprotection.gov.cy

Ρυθμίσεις Cookies

Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να αποφασίσει εάν θα αποδεχτεί ή όχι τα Cookies. Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν το πρόγραμμα περιήγησής τους έτσι ώστε να επιτρέπουν Cookies μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις, εξαιρώντας την αποδοχή cookie σε όλες ή ορισμένες περιπτώσεις και να ενεργοποιούν την αυτόματη διαγραφή των cookies κατά το κλείσιμο του προγράμματος περιήγησής τους. Με αυτές τις ρυθμίσεις, ένας χρήστης εξακολουθεί να διατηρεί πλήρη πρόσβαση στον Ιστότοπό μας, ωστόσο οι εκάστοτε προτιμήσεις του θα χρειάζεται να προσαρμόζονται χειροκίνητα σε κάθε επίσκεψη και ορισμένες λειτουργικότητες ενδέχεται να μην λειτουργούν βέλτιστα.

Αλλαγές στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Τυχόν αλλαγές που ενδεχομένως θα γίνουν στην Πολιτική Απορρήτου στο μέλλον, θα δημοσιευθούν από αυτήν τη σελίδα και θα ισχύουν από τη στιγμή της δημοσίευσής τους. Για κάθε αλλαγή της Πολιτικής Απορρήτου, θα ενημερώνεστε, ασχέτως της σημαντικότητας των αλλαγών αυτών και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις αλλαγές αυτές και να αποφασίσετε εάν επιθυμείτε να παραμείνετε ο πελάτης μας πριν αυτές τεθούν σε ισχύ.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ενημερώθηκε τελευταία φορά τον 10/2020.

Open bets
Download Android AppDownload iOS AppPromotions1st Deposit BonusAccumulator BonusMoney Back AccumulatorFree BetsPredict & WinSuper Friday BonusHelp & SupportRegister & PlayAccount VerificationPayment MethodsCash-Out RulesFAQGuidelinesBet TypesRegulationsTerms and ConditionsPrivacy PolicyResponsible GamingBet BuilderE-SportsCompanyAbout UsComplaint PolicyContact UsPayment Methods

© 2021 Cleverpath Holdings Limited, όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Η  Megabetplus  είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα.

Η Cleverpath Holdings Limited, με Αριθμό εγγραφής HE354119, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Λεωφόρος Στροβόλου 124, 1ο όροφο, γραφείο 101, 2042 Λευκωσία, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια με αρ. B0011  αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 12 Μαΐου, 2021)

Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Ο στοιχηματισμός από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

Με την πρόσβαση, χρήση ή την πλοήγησή σας σε αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε ότι θα χρησιμοποιήσουμε ορισμένα cookies του προγράμματος περιήγησης για να βελτιώσουμε την εμπειρία του πελάτη μαζί μας. Δεν χρησιμοποιούμε cookies που παρεμποδίζουν την ιδιωτική σας ζωή. Παρακαλώ, ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των cookies και πώς μπορείτε να αποτρέψετε τη χρήση τους, εάν το επιθυμείτε.